X

SOAP7 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen nr. 56809662.

Contact – Margot Rutten, Egersundweg 11c, 9723 JM Groningen, [email protected], 06-133 944 26

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van SOAP7.

Prijs – Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW, excl. verzendkosten.

Betalen – Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. Controleer uw spambox in het geval u geen e-mail heeft ontvangen.

De betalingsmogelijkheden zijn: overboeking naar NL38RABO0192322532 t.n.v. SOAP7 o.v.v. bestelnummer, of met iDeal en Paypal.

Verzenden – Uw bestelling wordt binnen 3 dagen verstuurd naar het door u opgegeven huisadres. Indien artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. Grotere bestellingen, Soap saver Ceramic en Beauty Oil XL worden met DHL vezonden.

Afhalen – Zepen die u in de webwinkel besteld kunnen worden afgehaald bij FIND vintage kleding, Damsterdiep 42, Groningen. Betaling dient te geschieden via iDeal, Paypal of bankoverschrijving. U krijgt bericht van SOAP7, via de mail, wanneer je bestelling klaarligt in de winkel.

Niet goed, geld terug – Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 5 werkdagen voldoende gefrankeerd retour zenden. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort, mits de retourzending eerst per e-mail is gemeld. Ik zal de retourzending bevestigen, waarna u de artikelen kunt opsturen aan SOAP7. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn.

Recht op herroeping – U kunt alle in de webshop gekochte artikelen zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Gewicht – Alle zepen worden met de hand gesneden, derhalve kan het gewicht enkele grammen afwijken van het gemelde gewicht. We sturen altijd een zeep sample mee zodat we per saldo altijd uitkomen boven de ‘100 gram gewicht per zeep’.

Aansprakelijkheid – SOAP7 verkoopt zeep: niet geschikt voor consumptie. Lees voor gebruik de samenstelling van de zeep. SOAP7 is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.

De producten worden met uiterste zorg samengesteld en niet getest op dieren. De producten zijn op 100% natuurlijke basis en daarom zeer verdraagzaam en verzorgend voor de huid. Wij trachten bij de zepen een zo goed mogelijke omschrijving te zetten, betreffende de ingrediënten, geheel volgens de verplichtingen van de Cosmetica wetgeving.  Mocht u onverhoopt toch een allergische reactie krijgen van een van onze producten, kunt u SOAP7 hier nooit voor aansprakelijk stellen, noch voor directe schade, noch voor gevolgschade.

Wijzigingsrecht – SOAP7 behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de webwinkel tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Op alle overeenkomsten, gesloten met SOAP7, is Nederlands recht van toepassing.