0 items - 0.00
0 items - 0.00
X

SOAP7 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen nr. 56809662.

Contact – Margot Rutten, Biotoop, BK110, Kerklaan 30, 9751 NN Haren, margot@soap7.com, 06-133 944 26

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van SOAP7.

Prijs – Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW, excl. verzendkosten.

Betalen – Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. De betalingsmogelijkheden zijn: overboeking naar NL38RABO0192322532 te Zuidlaren t.n.v. SOAP7, iDeal, Paypal of contante betaling bij afhalen. Nadat de bestelling is betaald, worden de zepen verzonden. Bij ‘overmaken’ kan het iets langer duren voordat de overschrijving zichtbaar is.

Verzenden – Na ontvangst van betaling wordt het pakket binnen 3 dagen verstuurd naar het door u opgegeven huisadres. Indien artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden.

Niet goed, geld terug – Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 5 werkdagen voldoende gefrankeerd retour zenden. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort, mits de retourzending eerst per e-mail is gemeld. Ik zal de retourzending bevestigen, waarna u de artikelen kunt opsturen aan SOAP7. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn.

Recht op herroeping – U kunt alle in de webshop gekochte artikelen zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Gewicht – Alle zepen worden met de hand gesneden, derhalve kan het gewicht enkele grammen afwijken van het gemelde gewicht.

Aansprakelijkheid – SOAP7 verkoopt zeep: niet geschikt voor consumptie. Lees voor gebruik de samenstelling van de zeep. SOAP7 is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.

De producten worden met uiterste zorg samengesteld en niet getest op dieren. De producten zijn op 100% natuurlijke basis en daarom zeer verdraagzaam en verzorgend voor de huid. Ik tracht bij de zepen een zo goed mogelijke omschrijving te zetten, betreffende de ingrediënten. Mocht u onverhoopt toch een allergische reactie krijgen van een van onze producten, kunt u SOAP7 hier nooit voor aansprakelijk stellen, noch voor directe schade, noch voor gevolgschade.

Wijzigingsrecht – SOAP7 behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de webwinkel tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Op alle overeenkomsten, gesloten met SOAP7, is Nederlands recht van toepassing.