X

Zeep in opdracht

Regelmatig worden we benaderd door bedrijven voor de productie van een gepersonaliseerde zeep. Of het nu gaat om bier, magnesium, humuszuur, haver of honing: SOAP7 kijkt nergens gek van op: wij houden van het creatieve proces en denken graag mee!
Ook komen er steeds meer hotels die af willen van die vervuilende plastic flesjes douchegel. Wij maken zeepbroden voor ze.
Uiteraard leveren wij ook zeep voor relatiegeschenken of kerstpakketten. We hebben altijd een groot aantal zepen op voorraad.

Mail of bel ons, dan bespreken we de mogelijkheden ([email protected] en 06-13394426).

Poggibonsi

Voor deze prachtige, kleurrijke kledingwinkel in hartje Haren (Groningen) hebben we een lavendelzeep gemaakt. De zeep is gekleurd met alkanetwortel en heeft de geur van lavendel met een tikje spar; een lievelingscombinatie voor velen.

Met eigen stempel en zeepwikkel heeft Poggibonsi een duurzaam cadeau voor vaste klanten.

Zeep van Ons versie 1.0

Land van Ons is een burgercoöperatie die samen met deelnemerslandbouwgrond koopt om de biodiversiteit en het landschap te herstellen. De coöperatie wilde graag een zeep gemaakt met huttentutolie en boekweitdoppen van eigen akkers. En de andere ingrediënten graag uit Europa, dus geen overzeese kokosolie. Het was een uitdaging, maar uiteindelijk is er een mooie scrubzeep tot stand gekomen. Versie 1.0.

In de toekomst is het de bedoeling om alle ingrediënten voor de zeep van de boeren gronden uit de coöperatie te betrekken. Deze zeep is te koop in de webshop van Land van Ons.

LOIS JEANS

Voor de lancering van de nieuwste collectie van Lois Jeans maakten wij deze mooie zeep.

Bij SOAP7 kun je zeep bestellen met het logo van je bedrijf, een tekst passend bij feest of jubileum, een bedankje.

We overleggen welke zeep geschikt is, laten een stempel maken, produceren de zeep…et voilà!

BIER DOUCHE

Geen traditionele bierdouche meer bij de uitreiking van de popprijs op Eurosonic Noorderslag… Daar bedacht Stichting Toentje uit Groningen een frisse list op. Ze zetten SOAP7 aan het werk met hop uit de Oosterparkwijk, Isadora bier en citrusoliën. Was je in nostalgie met deze unieke bierzeep.

Zeep voor Zechsal, Veendam

Zechsal uit Veendam verwerkt uit de buurt gewonnen magnesium o.a. in huidverzorgingsproducten. Een testpanel heeft zich op een aantal SOAP7 proefzepen met magnesium chloride geworpen en nu mogen we door! De Zechsal collectie wordt binnenkort aangevuld met een zeep voor het lichaam én een haarzeep.

De Graanrepubliek, Bad Nieuweschans

De Graanrepubliek klopte onlangs bij ons aan voor een zeep met haver en koolzaadolie van het Groninger land. De Graanrepubliek is een coöperatie van lokale boeren en ondernemers met de missie duurzaam gebruik te maken van de Groningse kleigronden en de manier waarop mensen over voedsel denken te veranderen.
De haverscrubzeep is te koop in de Oude Remise in Bad Nieuweschans, waar de coöperatie is gevestigd.

Collectie Veenhuizen

We maken echte Drentse zeep met humuszuur en heerlijk geurende tijm en salie voor de Collectie Veenhuizen. De zepen worden zorgvuldig gesneden in turfvormige blokken en verpakt door de dames van het COA. Het project is tot stand gekomen i.s.m. Ketter & Co.

Hotel Termunterzijl

Voor Hotel Restaurant Termunterzijl was het duidelijk: we moeten van al die plastic douchegel- en shampooflesjes af! Deze verse zeep gaat mee naar Termunterzijl. De hotelwinkel wordt alvast gevuld met verpakte zepen, body butters in cupjes van karton en hondenzeep. Zodra de verse batches gerijpt zijn, dan voor elke hotelgast handgesneden zeep! – juli 2022

Drents Museum Assen

Voor de Viva la Frida tentoonstelling (2021-2022) in het Drents Museum in Assen maakten wij op speciaal verzoek deze bijzonder Frida Kahlo zeep. Gekleurd met rabarberwortel, geactiveerde kool en spirulina en met etherische olie van verveine. In de museumwinkel zijn misschien nog een paar stukken te koop!

Eurosonic Noorderslag

Omdat in januari 2021 i.v.m. corona nog steeds geen zalen gevuld konden worden met hossende hordes fans besloot Eurosonic Noorderslag een troostzeep uit te delen aan alle medewerkers. Wij verzorgden de zeep, zij het bandje. SOAP7 werd een beetje jaloers op de mooie banderolle om de blote zeep en besloot de huidige verpakking eens goed onder de loep te nemen. Inmiddels is ESNS ontwerper Lisa Sportel bezig met hippe wikkels.

Hotel Bitter & Zoet, Veenhuizen

Voor Hotel Bitter & Zoet in Veenhuizen maken wij al vanaf het prille hotelbestaan zeepstaven.

SOAP7 ontwikkelde speciaal voor het hotel twee soorten zeep: ‘bitter’ met rozemarijn en salie, ‘zoet’ met citrusgeuren. Hotelgasten krijgen deze twee ‘smaken’ én een stukje haarzeep op een schoteltje bij het bad. De zepen zijn ook verkrijgbaar in 100 grams zepen, in de hotelwinkel en in onze webshop.

Paardenzeep voor Nibago

Voor Nibago maakt SOAP7 speciale zeep voor paarden. Milde zeep in extra grote blokken, in drie soorten. Met groene klei en poppy seeds, honing en kurkuma en een verwarmende zeep met gember. Alle drie zacht, verzorgend en voorkomt huidirritatie en droge huid.

De zepen zijn online verkrijgbaar bij: Dochorse

BED’R apartments Groningen

BED’R Apartments Groningen maakt een duurzame move en zet voor elke nieuwe bewoner een zakje zeep klaar!

Tuani Zaipe

Deze bijzondere zeep maakten we in opdracht voor Stichting Stedenband Groningen San Carlos.

Tuani (cool) Zaipe (zeep) met Nicaraguaanse hibiscus en Groningse koolzaadolie. De geur is hemels: patchouli, petitgrain en bergamot.

Bag-again

Als één van de eerste Nederlandse verpakkingsvrije webwinkels vroeg Bag-again SOAP7 jaren geleden: kunnen jullie zeep voor ons maken? Met eigen logo en private label, naast veel meer duurzaam moois verkrijgbaar op de Zero Waste Webshop .