0 items - 0.00
0 items - 0.00
X

HAARZEEP

Neem het zeepblok in de hand en wrijf ermee over het natte hoofd. Een aantal maal, daarna me de handen wrijven tot er meer schuim ontstaat. Goed verdelen en uitspoelen met lauwwarm water. Voor extra glans: naspoelen met water en een scheut verse citroensap. Of appelazijn verdund met water.

Misschien moet uw haar wennen aan deze nieuwe wasmethode, het kan zijn dat na de eerste wassing het haar wat stroef aanvoelt. Na jarenlang conventioneel shampoo- en conditioner-, gel- en lakgebruik moeten alle chemische residuen eerst weggepoetst worden. Maar al gauw zult u gewend zijn aan deze natuurlijke manier van haarwassen.

Geblondeerd haar kan minder goed overweg met haarzeep. Altijd geldt: werkt de zeep niet voor het haar, gebruik ‘m dan voor het lichaam.

Ook voor kinderen is het een gezonde shampoo, maar: PRIKT WEL IN DE OOGJES!

Voor- en tegenstanders van SOAP7 haarzeep:

“Allerlei soorten shampoo geprobeerd, niets helpt zo goed tegen de eczeem van mijn hoofdhuid als jouw haarzeep” anoniem, Vinaros (Spanje)

“Je moet die haarzeep maar schrappen uit je assortiment, dat gebruikt toch niemand?” J.B, Zuidlaren

“De verwarming gaat weer aan; mijn haar en dat van mijn kroost verandert in touw. Kan ik 10 haarzepen bij je bestellen om de winter mee door te komen?” E.H., Wergea

“Used the hairsoap, it murdered my eyes!” P.B., Ierland

Het is voor elk haartype het beste om het haar aan de lucht te laten drogen, en als het droog is pas de kam erdoor te halen. Zo beschadigt het haar niet zo snel. Om droge haardossen in toom te houden kan jojoba olie gebruikt worden. Jojoba olie is de olie die het natuurlijk (hoofd)huidvet het meest benadert.